Borçka’da Evimizin Sultanları Voleybol Turnuvası devam ediyor

tarafından
40
Borçka’da Evimizin Sultanları Voleybol Turnuvası devam ediyor
Bu haber 76 kez okundu.

 

Borçka’da 3. Geleneksel Evimizin Sultanları Voleybol Turnuvası devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koordinesinde Borçka İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Evimizin Sultanları Voleybol Turnuvası” başladı.

Borçka Gençlik Merkezinde gerçekleşen karşılaşmalara Borçka halkı yoğun ilgi gösterdi. Toplamda 7 takımın katılım gösterdiği turnuvanın;

A Grubunda Deviskel, Halk Eğitim, Çoruh ve Düzköy takımları yer aldı.

B Grubunda ise; Hamdi Efendi, Çaykur ve Klaskur takımları katıldı.

Borçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memiş Türk, gerçekleştirilen turnuvada amacın sporu yaymak, spor branşlarının bilinirliğini arttırmak, fiziksel ve sosyal aktivite oluşturarak spor kültürünü oluşturmayı hedeflediklerini aktararak “Kış günü evimizdeki bayanlarımızın salonumuza gelerek stres atmaları, zaman geçirmeleri bir arada paylaşım yapabilmeleri amacı ile düşündük” dedi.

Saat 19.00’da başlayan maçta karşı karşıya gelen Halk Eğitim ve Deviskel takımı kıyasıya mücadele gerçekleştirdi. Heyecanlı gerçekleşen karşılaşmanın sonucunda Halk Eğitim Deviskeli 2-0 yendi.

İlk maçın ardından saat 20.00’da başlayan Düzköy ve Çoruh takımı seyircileri heyecanlandıracak derecede mücadele gerçekleştirdi. Karşılaşmanın sonucunda Çoruh takımı Düzköyü 2-0 yendi.

Heyecanlı geçen karşılaşmaları Borçka halkı ile birlikte Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı ve diğer kurum amir ve müdürleri de izleyerek eşlik etti. – Zeynep Küçük