Borçka’da DENİZ bebek için patika yürüyüşü düzenlendi

tarafından
138
Borçka’da DENİZ bebek için patika yürüyüşü düzenlendi
Bu haber 271 kez okundu.

Borçka’da SMA Tip-1 hastası DENİZ bebek için patika yürüyüşü düzenlendi.

Borçka Belediyesi ve Patika Yürüyüş Kulübü ve 20 aylık Deniz bebek için Adagül ve Kaynarca köyünde yürüyüş düzenledi. 16 Eylül Cumartesi günü saat 09.00’da düzenlenen 14 Kilometrelik yürüyüşe katılım yoğundu. Düzenlenen yürüyüş sonrası açıklamalarda bulunan Patika Yürüyüş Kulübü Sorumlusu Hasan Yüksel, Deniz bebek için ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını söyledi.

Deniz bebek için başlatılan valilik onaylı yardım kampanyasına destek olmak için yollara düştüklerini belirten Yüksel, “Borçka Belediyesi ile ortak düzenlediğimiz yürüyüşü Deniz bebek için düzenlemek istedik. Katılım yoğundu. Burada elde ettiğimiz geliri kampanyaya bağışlayacağız. Elimizden gelen desteği göstermeye çalışıyoruz. Artvin halkı da elinden gelen desteği gösteriyor. İnanıyoruz ki Deniz sağlığına kavuşacak ve ileride yürüyüşlerimize katılım sağlayacak” dedi.

Artvin halkının Deniz bebek için bir bütün olduğunu belirten Yüksel, “Artvin halkı olarak Deniz bebek için el ele vermiş durumdayız. Esnafından, kuaförüne kafesine kadar herkes ufak büyük demeden elinden gelen yardımı gösteriyor. Biz Artvin olarak Deniz bebek’in yanındayız” diye beyanat verdi. – Gökhan Özçelik