Borçka Trabzonspor Futbol Okulu Rize’de Hazırlık Maçı Yaptı

tarafından
26
Borçka Trabzonspor Futbol Okulu Rize’de Hazırlık Maçı Yaptı
Bu haber 50 kez okundu.

 

Borçka Trabzonspor Futbol Okulu öğrencileri, Inter Academy’nin ev sahipliği yaptığı hazırlık maçına katıldı

Borçka Trabzonspor Futbol Okulu, Rize İnter Academy arasında U13, U12, U11, U10 ve U9 yaş grupları ile birlikte hazırlık maçı gerçekleştirildi.

İnter Academy’nin ev sahipliğinde gerçekleşen hazırlık maçına her iki takımdan toplam 124 sporcu katıldı. Velilerinde yoğun ilgi gösterdiği mücadeleler hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Öğrencilerin gelişimleri ve sporcu kimliklerine katkı sağlamak için hazırlık maçlarına katılım sağlayan futbol okulu yeni yılda 7. Hazırlık maçlarını gerçekleştirdiler. Eğitimlerine hız kesmeden devam eden Borçka Trabzonspor Futbol Okulu gerçekleşen hazırlık maçlarında skorun önemli olmadığını ifade etti.

Borçka Trabzonspor Futbol Okulu Kurucusu Osman Genç düzenlenen etkinlik hakkında şu sözleri dile getirdi “2024 yılı içinde 7.hazırlık maçımızı oynadık. Sonuçları istediğimiz gibi olsa da, sonuçlardan ziyade iyi oyun bizleri daha çok ilgilendiren husustur. Daha fazla maç daha fazla gelişim olduğu bilinci ile hazırlık maçlarımıza devam edeceğiz” dedi. – Gökhan Özçelik