Borçka K.T.G.K. Başkanı Özışık, sanat sever öğrencileri dayanışma evinde etkinliklere davet etti

tarafından
54
Borçka K.T.G.K. Başkanı Özışık, sanat sever öğrencileri dayanışma evinde etkinliklere davet etti
Bu haber 104 kez okundu.

 

Borçka Köyleri ve Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı Hasan Özışık, sanat sever öğrencileri dayanışma evinde etkinliklere davet etti.

Borçka Köyleri ve Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı Hasan Özışık, “Sanata Zaman Ayır” etkinliklerine genç kesimlerinde katılım göstermeleri gerektiğini söyledi.

Borçka Köyleri ve Turizmi Geliştirme Kooperatifi, organik mutfağı, sanatsal etkinlikleri ve canlı müzik günleri ile etkinliklerine devam ettiğini söyleyen Başkan Özışık, “Kooperatifte yapılan etkinliklere genç kesimi kazandırmak için çalışmalar yapacağını dayanışma evinde öğrencilerin gönül rahatlığı ile ders çalışabileceği bir ortam olduğunu, haftanın belirli günlerinde yapılan “Sanata Zaman Ayır” etkinliğine genç kesimlerinde katılabileceğini belirterek “Genç kesim daha çok ilgi duyduğu alanları değiştirdi mi bilmiyorum ama genç kesime de ulaşmaya çalışacağız. Bizim mesela kütüphanemizde var gençler gelip kullansınlar istiyoruz. Burası kitap okumak için müsait bir yer hatta burada derslerini de yapabilirler. Şuanda genç kesim duyurusunda eksik kaldık. Bilmiyorlar çoğu sitemizden duyuru yapmaya çalışıyoruz. Ama gençlere de ulaşmaya çalışacağız” dedi.

Borçka Köyleri ve Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı Hasan Özışık, Cumartesi günleri canlı müzik etkinliği yaptıklarını belirterek “Bizim rutin işlerimiz devam ediyor. Organik mutfağımız sürekli açık onun dışında etkinliklerimiz var. Cumartesi canlı müziklere tekrar başladık. Burada gelen misafirleri ağırlayıp, organik ürünlerimizi pazarlamaya ve teşhir etmeye çalışıyoruz. Gönüllü arkadaşlar ile birlikte Kooperatif işlerimiz devam ettiğini” beyan etti. – Fatma Küçük Atasert