Borçka Belediye Başkanı Orhan, çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu

tarafından
221
Borçka Belediye Başkanı Orhan, çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu
Bu haber 435 kez okundu.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, ilçedeki altyapı ve diğer çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Orhan yaptığı bilgilendirmelerde;

Sevgili komşularımız!

Kent merkezimizde gerçekleşen önemli çalışmalarla ilgili sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyarız. Yeniyol ve Aksu mahallelerinde yapılan korkuluk montajları, Aydınlar Mahallesindeki su deposunun temizliği, Vehbi Alparslan Caddesi’ndeki üstyapı çalışmaları ve Borçka Meydanı’nda devam eden düzenlemelerle kentimiz daha güzel, daha temiz ve daha yaşanabilir hale geliyor. Bu süreçte siz değerli komşularımızın desteği ve katılımı bizim için çok önemli.

Yeniyol Mahallesi’nde korkuluk altı beton dökümü tamamlandı ve kalıplar kaldırıldı.

Mavi Çarşı önünde yapılan peyzaj çalışmalarıyla bahar aylarına hazırlık yapıyoruz.

Aydınlar Mahallesi’ndeki 1000 m3’lük deponun içi temizlendi. Yeni su hattının tüm eksiklikliklerini hızla gideriyoruz, kentimiz sakinlerinin temiz ve musluktan içilebilir suya erişimine önem veriyoruz.

Borçka Meydanı’nda düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Yakında sizlerle paylaşacağımız renkli ve ferah meydanımızı merakla bekleyin!

Vehbi Alparslan Caddesi’nde yapılan altyapı-üstyapı çalışmalarıyla eski ve yeni hali arasındaki fark göz kamaştırıyor. Kentimize değer katıyoruz!

Aksu Mahallesi’nde cadde ve sokaklar titizlikle yıkandı. Bahar temizliğini tüm kentimizin cadde ve sokaklarına taşıyacağız.

Yeniyol Mahallesi’nde imalatı tamamlanan duvarlara korkuluk montajı yapılıyor. Güvenliğiniz için her zaman yanınızdayız!

Çoruh Yaşam Vadisi yürüyüş yollarımızın çalışmalarında sona yaklaşırken, köprü inşaatımız heyecanla devam ediyor. Bu süreçte, doğa ve hayatın uyumlu dansı gibi, peyzaj ve aydınlatma çalışmaları da bizi bekliyor.

Borçkamızın doğal güzellikleri ile bütünleşecek bu projeler, tıpkı umut dolu bir geleceğe atılan adımlar gibi, hepimize huzur ve mutluluk getirecek. Birlikte, daha güzel bir Borçka için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Hep birlikte daha güzel, daha temiz ve daha yaşanabilir bir kent için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye beyan verdi. – Fatma Küçük Atasert