Borçka Acarlar MYO 8. Mezuniyet Töreni Düzenlendi

tarafından
189
Borçka Acarlar MYO 8. Mezuniyet Töreni Düzenlendi
Bu haber 366 kez okundu.

Borçka Acarlar Meslek Yüksekokulu 8. Mezuniyet yıldönümü töreni düzenlendi.

Borçka Acarlar Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet ve İsmet Acar Yükseköğrenim Başarı Ödülleri Töreni yapıldı.

Törene; Borçka Kaymakamı Hakan CONTARLI, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atakan ÖZTÜRK, Borçka Belediye Başkanı Ercan ORHAN, ilçe kurum amirleri, öğretim elemanları, Meslek Yüksekokulu mezun öğrencileri ve aileleri katıldı.

Dokuz Programda İlk Üçe Giren Öğrencilerimize 5.000 TL, 4.000 TL ve 3.000 TL Para Ödülleri verildi.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, okul birincisi Tuğkan AKYÜZ’ün konuşması ve mezuniyet kütüğüne isminin çakılması sonrasında Yüksekokul müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed ARDIÇ açılış konuşmasıyla öğrencilere seslendi. Okul birincisi konuşması ve okul müdürü konuşmasında 6 Şubat 2023 Tarihli Kahramanmaraş merkezli yıkıcı deprem felaketine vurgu yapılarak depremde hayatını kaybeden Çocuk Gelişimi 2. Sınıf öğrencisi Mahmut YEŞİL anıldı. Okulumuz adına hazırlanan sinevizyon gösterisinin ardından “Atatürk İlk ve Ortaokulu Folklor” ekibi yöresel halk oyunlarıyla gösterisini sundular.

Değerli iş adamı İsmet Acar’ın duygu ve düşüncelerini aktardığı video mesajı sonrasında ödül töreni gerçekleştirildi. İsmet Acar tarafından karşılanan derece ödüllerinin miktarı bu yıl program birincilerine 5.000 TL, ikincilerine 4.000 TL ve üçüncülerine 3.000 TL olacak şekilde ödül töreninde protokol üyelerince takdim edildi.

Ayrıca dereceye giren öğrencilere üniversitemiz Mobilya ve Dekorasyon atölyesinde tasarlanan ve üretilen plaketler verildi. Bu yıl ilk defa mezun veren Çocuk Gelişimi Programı ve Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi programları ile dokuz programda toplam 27 öğrencimize ödülleri; İlçe Kaymakamımız Hakan CONTARLI, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atakan ÖZTÜRK, İlçe Belediye Başkanımız Ercan ORHAN, Hopa İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet ERSOY, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed ARDIÇ, KYK ilçe Müdürü Metin EJDEROĞLU, Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram BAKIR, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memiş TÜRK ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin ÇAKIR tarafından takdim edildi.

Mezuniyet andının okunmasının ardından mezun öğrencilerin kep atma töreniyle program sona erdi.

Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz” diye ifade ettiler. – Zeynep Küçük