BESO’nun Yeni Yönetimi Mazbatalarını Aldılar

tarafından
19
BESO’nun Yeni Yönetimi Mazbatalarını Aldılar
Bu haber 37 kez okundu.

Borçka Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimin ardından yeni yönetimi mazbatalarını aldılar.
Borçka Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçilen Mehmet Zeki Karakullukçu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını alarak resmen görevine başladı.
Borçka’da esnaf camiasının yakından takip ettiği genel kurul sürecinin tamamlanmasının ardından, başkanlığa seçilen Mehmet Zeki Karakullukçu ve yeni dönem yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını teslim aldı.
Mazbataların alınmasıyla birlikte Karakullukçu ve ekibi, Borçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndaki görevlerine resmiyet kazandırmış oldu.
Yoğun katılımın olduğu genel kurulda üyelerin oylarıyla göreve gelen yeni yönetimin, önümüzdeki süreçte ilçedeki esnaf ve sanatkârların sorunlarına çözüm üretmesi, mesleki dayanışmayı güçlendirmesi ve oda hizmetlerini daha etkin hale getirmesi bekleniyor.
Özellikle yerel esnafın ekonomik koşullar karşısında desteklenmesi ve mesleki faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik çalışmaların ön planda olması öngörülüyor. – Gökhan Özçelik