BESO Başkanı Özkurt, Borçka’daki öğrenci velilerinin okul alışverişini yerel esnaftan yapması için çağrıda bulundu

tarafından
137
BESO Başkanı Özkurt, Borçka’daki öğrenci velilerinin okul alışverişini yerel esnaftan yapması için çağrıda bulundu
Bu haber 266 kez okundu.

 

Borçka Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhammet Özkurt, Borçka’daki öğrenci velilerinin okul alışverişini yerel esnaftan yapması için çağrıda bulundu.

Okulların başlaması dolayısı ile velilere çağrıda bulunan Borçka Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhammet Özkurt, kırtasiye ürünlerinin kaliteli ve sağlığa uygun olduğunu belirterek yerel esnaftan alışveriş yapılması gerektiğini aktardı.

2023-2024 eğitim öğretim yılının 11 Eylül’de başlaması ile veliler ve öğrenciler okul alışverişi yapmaya hazırlanıyor. Esnaf Odası Başkanı Özkurt kırtasiye alışverişi için yerel esnafı işaret ederek “Eğitim yılı başlamak üzere çocuklarımızın okul alışverişini diğer ihtiyaçlarımız gibi yerel esnafımızdan yapalım, yerel ekonomiye can verelim. Yerli esnaftan yapacağımız okul alışverişiyle esnaflarımıza destek olalım. Öğrencilerin sürekli kullanacağı okul malzemelerinin kaliteli ve sağlıklı olmasına her zamankinden daha çok dikkat ederek güvenilir yerlerden temin etmeliyiz. En güvenilir malzemeler yerel esnaf da bulunur. Alınacak kırtasiye malzemelerinin içeriğine çok dikkat edilmeli. Alışveriş konusunda Borçka halkına destek olmamız, yerel ekonominin canlı kalması tüm Borçka için çok önemli” dedi. – Gökhan Özçelik