Belediye Başkanı Orhan’dan Öğrencilere Tatil Mesajı

tarafından
184
Belediye Başkanı Orhan’dan Öğrencilere Tatil Mesajı
Bu haber 365 kez okundu.

 

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’dan ilçede bulunan bütün öğrencilere tatil mesajı yayımladı.

Başkan Orhan yayımladığı mesajda;

“Sevgili Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler,

Borçka Belediye Başkanı ve bir öğretmen olarak, 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle, sizlere birkaç sözümü paylaşmak istiyorum.

Öncelikle, bu yılın zorluklarını ve başarılarını birlikte paylaştığımız tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür etmek istiyorum. Çünkü hepimiz biliyoruz ki, eğitim bir toplumun en önemli dayanağıdır ve bu dayanağı güçlendiren herkes, toplumumuzun ilerlemesine ve gençlerimizin aydınlık geleceğine katkıda bulunur.

Bu zorlu yılı hep birlikte atlattık ve her bir öğrencimiz kendi alanında özverili bir şekilde ilerleme kaydetti. Bu, tüm öğretmenlerimizin sabır ve sebatla öğretimine ve ailelerimizin sürekli desteklerine işaret eder. Bütün bu çabalara rağmen, başarı hepimizindir.

Öğrencilerimizden gelen başarı hikayelerini duymak, bana yıllar önce öğretmenlik yaptığım günleri hatırlatıyor. Her birinizin çıktığı bu yolculukta ben de sizinle birlikte olduğumu hissediyorum. Unutmayın ki, eğitim bir maratondur ve sizin her adımınız, toplumumuzun ilerlemesi adına atılan bir adımdır.

Önümüzdeki yaz aylarının sizlere dinlenme ve yeni enerjiler toplama fırsatı vermesini umuyorum. Ve yeni eğitim-öğretim yılına başlarken, her birinizin yenilenmiş bir heyecan ve enerji ile geleceğe yönelik hedeflerinize ulaşacağınızı biliyorum.

Son olarak, 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, bir kez daha tüm eğitim camiasına gösterdiği dayanıklılık ve kararlılık için teşekkür etmek istiyorum. Hepinizin çabalarınız ve başarılarınızla gurur duyuyorum. Gelecek yılda daha fazla başarıya ve aydınlığa doğru yol alacağımıza eminim.

Güzel bir yaz tatili geçirmenizi diliyorum. Sağlık, sevgi ve başarı ile dolu bir gelecek sizinle olsun” diye mesajını sonlandırdı. – Fatma Küçük Atasert