Belediye Başkanı Orhan, “Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Halk Konseri Verilecek”

tarafından
137
Belediye Başkanı Orhan, “Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Halk Konseri Verilecek”
Bu haber 271 kez okundu.

 

Borçka Belediye Başkanı Orhan, Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Halk Konseri verileceğini söyledi.

Borçka’da bu yıl 2. düzenlenecek olan Tiyatro Festivali hakkında ilçedeki basın mensuplarına bilgi veren Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, “Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel Tiyatro Festivalini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasına denk getirdiklerini” söyledi.

22-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek ve çeşitli tiyatro ve sahne sanatları ile Borçka halkını büyüleyecek olan festivalde Cumhuriyetin 100. Yılına Özel 29 Ekimde halk konserinin  yapılacağını aktardı.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan düzenlenecek festival ve çalışmalar hakkında bilgi vererek şu sözleri dile getirdi “Hiçbir belediye başkanı oturmak için gelmez. Bu işler çok bilinerek yapılmıyor, yaparak öğreniyoruz bazı şeyleri. Yaptığımız çalışmalar içerisinde Cumhuriyetin 100. Yılı nedeni ile Tiyatro Festivali yapacağız 22-28 Ekim tarihleri arasında. 29 Ekim tarihinde ise güzel bir final ile halk konseri düşünüyoruz. Tiyatro festivalini geçen yıl uluslararası düzeyde yapmıştık Mayıs ayında bu yılda Cumhuriyet bayramına denk getirerek daha anlamlı kılmak için yapıyoruz” dedi. – Fatma Küçük Atasert