Belediye Başkan Adayı Vayiç, Basın Emekçileriyle bir araya geldi

tarafından
58
Belediye Başkan Adayı Vayiç, Basın Emekçileriyle bir araya geldi
Bu haber 87 kez okundu.

 

SOL Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Harun Vayiç, basın emekçileriyle bir araya geldi.

Kemalpaşa ilçesinde bir işletmede kahvaltıda basın emekçileriyle buluşan Vayiç, projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de yapılacak olan 31 Mart Yerel Seçimleri için Artvin’de siyasiler meydanlara çıkmaya başladı.

Bu kapsamda basın emekçileri ile tanışmak için program düzenleyen Vayiç burada yaptığı konuşmada, seçim sürecinde ve sonrasında basın emekçilerinin halkı çalışmalardan haberdar etmek için önemli olduğunu kaydetti.

Kamucu, halkçı, şeffaf bir yerel yönetim anlayış için aday olduğunu belirten Vayiç, “Bizler bu kentin sakini değil sahibi olmak için; memleketin derdini dert edinen, emekten yana, halkçı bir yerel anlayışı sağlamak için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Kemalpaşa halkının söz sahibi olduğu, tek bir merkezden değil, halkın özne olduğu ve kendini yönetme iradesini gösterdiği mahalle meclisleri ile yönetildiği bir belediyecilik anlayışı için bir adım ileri attıklarını belirten Vayiç, “Kemalpaşa halkı, hak etmediği bir şekilde yönetilmek zorunda değil. Halkın özlemini duyduğu halkçı bir yerel yönetim anlayış oluşturmak da zor değil. Bu sorumlulukla hareket ediyoruz, geleceğimizi belli odaklara teslim etmiyoruz. “Halk için, halkla beraber” şiarıyla yola çıkıyoruz” şeklinde konuştu. – Gökhan Özçelik