“Batu’nun Gizemli Yolculuğu” Tiyatro Oyunu Beğeniyle İzlendi

tarafından
182
“Batu’nun Gizemli Yolculuğu” Tiyatro Oyunu Beğeniyle İzlendi
Bu haber 357 kez okundu.

Düzköy İlkokul Öğretmenleri tarafından yazılan “Batu’nun Gizemli Yolculuğu” Tiyatro Oyunu Beğeniyle İzlendi.

Borçka ilçemize bağlı Düzköy İlkokul Öğretmenleri tarafından yazılan “Batu’nun Gizemli Yolculuğu” adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Borçka ilçemize bağlı Gündoğdu Mahallesinde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu Konferans salonunda düzenlenen “ Batu’nun Gizemli Yolculuğu” tiyatro gösterisine çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Düzköy İlkokul Öğretmenleri tarafından yazılan tiyatro oyunu gösterisine Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, İlçe Milli Eğitim Müdür Bayram Bakır ve Sosyal Hizmetler Merkez Müdürü katılım gösterdi.

“Batu’nun Gizemli Yolculuğu” tiyatro gösterisinden sonra konuşma gerçekleştiren Düzköy Okul Müdürü Emel Yavuzbilge “Tiyatro yalnızca hoş bir vakit geçirme veya eğlence aracı değildir. Bir ulusun fikri seviyesini, yaşayışını ve zevkini yansıtan en büyük sanat dallarından biridir der Atatürk. Bizde bu sözden yola çıkarak çocuklarımızın çok yönde gelişimini sağlamak onları tiyatro kültürü ile tanıştırmak amacı ile tiyatro oyunumuzu sizlerle buluşturduk. Bu yolculukta sahneye çıkma cesareti gösteren bütün öğrencilerimize ve tiyatromuza destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Umarım tiyatro gösterimiz hafızalarınızda güzel bir yer edinmiştir” diye konuştu. – Fatma Küçük Atasert