Başkan Orhan, “Vaatlerimizden birçoğunu gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz

tarafından
181
Başkan Orhan, “Vaatlerimizden birçoğunu gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz
Bu haber 353 kez okundu.

 

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, yerel seçimde vadettikleri çalışmaların birçoğunu yaptıklarını söyledi.

Çalışmalarımızı özenle ve titizlikle yaptıklarını söyleyen Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, “Seçim sürecinde vadettiği çalışmaların birçoğunu gerçekleştirdiklerini belirterek vicdanen rahat olduğunu” aktardı.

Çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Orhan, “Vaatlerimizden birçoğunu gerçekleştirdik, gerçekleştiremediklerimiz de vardır. Seçimlerden önce dışardan bakınca her şeyi gerçekleştirebileceğinizi düşünürsünüz. Her ilde bir koordinasyon toplantısı yapılır bütün belediye başkanları, il müdürleri ve bölge müdürleri vali bey başkanlığında toplanırız koordine ederiz. Bu koordinasyonda bir takım kopukluklar oluyor ve bütün vadettiklerinizi yerine getiremiyorsunuz. Birçok vaadimizi yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Hatta hiç vadetmediğimiz şeyleri de yaptık. Şunu çok rahatlıkla ve samimiyetli bir şekilde söyleyebilirim vicdanımı sızlatan bir şey yok, vicdanen rahatım yapabileceğim her şeyi yapmaya çalışıyorum” dedi.

Belediyeciliğin sorumluluğunun ağır olduğunu ifade eden Ercan Orhan, halkın beklentilerini yerine getirmek, eksikleri gidermek ve bölgede iz bırakmak için çabaladıklarını söyledi.

Borçka’ya yakışır ve iz bırakacak şekilde çalışmalar yaptığını dile getiren Başkan Orhan, “Belediyecilikte sorumluluk çok ağır ve fazla yani belediyeciliğin saati yoktur. Belediye başkanıysanız halkın beklentilerini yerine getirmek eksikler varsa eksikleri gidermek ve o bölgede yaşadığınız yerde iz bırakmak için çaba sarf ediyoruz. Bunların hepsi birbiri ile bağlantılı en önemli unsurlardan bir tanesi ekonomi. Ekonominin bu kadar kötüye gittiği bir dönemde biz bu ekonomik koşullarda sanki bizi hiç zorlamamışçasına gerçekten yapmamız gereken birçok şeyi yaptık. Bunları yaparken de sloganımız olan “aşkla yaptık”, sevgimizi kattık. Borçka’ya yakışır bir şekilde çalışmalar yaptık. İz bırakacak şeyler yapmak daha önemli. Siyasi ayrım yapmak gibi bir olayımız hiç olmadı bizim kapımız herkese açılabilir oldu. Küçük yerlerde ulaşılabilir olmayı çok önemsiyorum” ifadelerine yer verdi. – Fatma Küçük Atasert