Başkan Orhan “17 Ağustos Marmara Depremini Unutmadık, Unutmayacağız”

tarafından
145
Başkan Orhan “17 Ağustos Marmara Depremini Unutmadık, Unutmayacağız”
Bu haber 286 kez okundu.

 

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, “17 Ağustos Marmara Depremini Unutmadık, Unutmayacağız” dedi.

Borçka Belediyesi Başkanı Ercan Orhan, 17 Ağustos Marmara Gölcük Depremi dolayısıyla bir anma mesajı paylaştı.

Belediye Başkanı Orhan sosyal medya hesabında paylaşımda bulunarak, “O geceyi yaşayan, sonrasında hayatını yeniden inşa etmek için mücadele eden tüm insanlara, özellikle de aramızdan olanlara, saygı ve sevgiyle sesleniyor; kaybettiklerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

17 Ağustos Marmara Gölcük Depremini yaşayan çok sayıda Artvinli ve Borçka’lının da olduğunu bildiklerini ifade eden Başkan Orhan şunları söyledi;

“17 Ağustos 1999… Türkiye’nin yüreğini derinden sarsan, unutulmayan bir deprem. İzmit, Gölcük, Adapazarı gibi bölgelerde büyük bir yıkıma ve acıya tanık olduk. Bu felaketin yaralarını bizzat yaşayarak, sevdiklerini kaybederek, evlerini yitirerek o geceyi geçiren binlerce insanın acısını hissediyoruz.

Aralarında çok sayıda Artvinli ve Borçkalı’nın da olduğunu biliyoruz. Hemşehrilerimizin bu acıyı yakından yaşamış olmaları, dayanışma ve destek ihtiyacımızı daha da güçlendiriyor. Felaketler karşısında bir araya gelerek, dayanışma göstererek, birbirimize destek olarak daha güçlü olacağımıza inanıyoruz.

O geceyi yaşayan, sonrasında hayatını yeniden inşa etmek için mücadele eden tüm insanlara, özellikle de aramızdan olanlara, saygı ve sevgiyle sesleniyor; kaybettiklerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Unutmadık, unutmayacağız” diye beyan etti. – Zeynep Küçük