Başkan Ercan Orhan, seçim çalışmalarını sürdürüyor

tarafından
34
Başkan Ercan Orhan, seçim çalışmalarını sürdürüyor
Bu haber 67 kez okundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Borçka Belediye Başkanı ve Adayı Ercan Orhan, Aksu Mahallesi ve Küçükköy vatandaşlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalması ile birlikte Belediye Başkan adayları çalışmalarına devam ederek vatandaşlar ile bir araya geliyor.

Yerel seçimler için çalışmalarına devam eden Borçka Belediye Başkanı  ve Adayı Ercan Orhan, ilçedeki esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geliyor.

İlçedeki vatandaşlar ile buluşarak taleplerini dinleyen Orhan, yapılacak projeler hakkında bilgiler vermeye devam ediyor. Sık sık vatandaşlar ile bir araya gelen Orhan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek sohbet eşliğinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İl Genel Meclisi adayları ve Belediye Meclisi Üyesi adayları ile birlikte 31 Mart seçimleri öncesinde ilçedeki vatandaşlar ile buluşan Orhan, “ziyaretlerde, ilçemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, beklentilerini ve önerilerini dinledik. Amacımız şeffaf, hesap verilebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla, Borçka’mızı hep birlikte daha yaşanabilir, daha yeşil, daha gelişmiş bir geleceğe taşımaktır” dedi. – Fatma Küçük Atasert