Bakan Faruk Çelik, Kapı Kapı Gezerek Kestane Şekeri Dağıttı

tarafından
222
Bakan Faruk Çelik, Kapı Kapı Gezerek Kestane Şekeri Dağıttı
Bu haber 441 kez okundu.

Vatandaşın Kapısına Giden Bakan Kapıyı Açıp Karşılarında Bakan Çelik’i Gören Vatandaşlar Şaşkınlıklarını gizleyemedi

Eski Bakan ve Artvin Milletvekili adayı Faruk Çelik, adaylığı açıklandıktan sonra yaptığı seçim çalışması ile taraflı tarafsız tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gerek konuşmaları gerekse de yoğun koşuşturması ile bu seçimlerde Artvin’den 2 Milletvekilliğini de kazanma arzusunu gösteren Faruk Çelik, mütevazi kişiliği, güler yüzü ve samimiyeti ile de gönüllerde de taht kurmayı şimdiden başardı.

Artvin Milletvekili adaylığı açıklandığı andan itibaren büyük bir tevazu ile tüm seçmenlerle samimi görüntüler sunan Faruk Çelik, gönülleri kazanmayı sürdürüyor. Eski Bakan Faruk Çelik, Artvin Merkez’de Ramazan Bayramı öncesi seçmene sürpriz yaparak apartmanlara girerek kapıları çalıp kestane şekeri dağıttı. En az 10 binayı gezen Faruk Çelik, kapısını çaldığı vatandaşlara kestane şekeri ikram ederek bayramlarını tebrik ederken seçmeni de oldukça şaşırttı.

Kapısını açarak karşısında Bakan Faruk Çelik’i gören vatandaşlar şaşkınlık ile mutluluğu bir arada yaşarken, bakanın hareketinden dolayı çok mutlu olduklarını ve kendisinin de bayramını tebrik ederek bu samimiyetinden dolayı teşekkür etti.

Bakan Çelik’in tek başına apartmanları dolaşması ve vatandaş ile birebir görüşmesi ise siyasette tevazünün ne denli önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Bakan Çelik, bu hareketi ile gönülleri kazanırken, bir çok siyasetçiye de örnek teşkil etti. – Gökhan Özçelik