Bağımsız Artvin Milletvekili Adayı Ataman, Murgul’da Vatandaş ve Esnaf ile Biraraya Geldi 

tarafından
268
Bağımsız Artvin Milletvekili Adayı Ataman, Murgul’da Vatandaş ve Esnaf ile Biraraya Geldi 
Bu haber 416 kez okundu.

Artvin Bağımsız Milletvekili Adayı Arif Ataman, Murgul’da esnaf, vatandaş ve Pazar ziyaretleri gerçekleştirdi. Ataman, “Ben de doğrudan halkla birlikte olmak; bu imkân, kudret ve özgürlüğe sahip olmak için Artvin’in tek bağımsız adayıyım” mesajını verdi.

Artvin Bağımsız Milletvekili Adayı Arif Ataman doğup büyüdüğü Murgul da esnaf, vatandaş ve Pazar ziyaretleri gerçekleştirdi. Ataman vatandaşlar ile yüz yüze yaptığı görüşmelerde samimi ve yakın ilgi ile karşılanırken projeleri hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Ataman, “Parti politikalarına takılmadan vaktimi ve enerjimi parti içerisindeki ve partiler arası çekişmelere, mücadelelere harcamamak, doğrudan halkın sorun ve isteklerine yoğunlaşıyorum. Partinin halktan uzak politikalarının ne hesabını vermek ne de savunmasını yapmak zorunda kalmadan vatandaşlarımıza birebir temas ederek çalışmalarımı sürdürüyorum” dedi.

Ataman, “Benim derdim; halkın sorun ve isteklerini herhangi bir filtreye takılmadan doğrudan gündeme getirmek ve ilgilileri nezdine takibini yaparak sonuç almaktır.  Benim patronum, beni vekil tayin eden ve asil olan halk olmalıdır. Halk ile arama parti organları ve parti bürokrasisi girmeden Artvin’i vekil olarak temsil etmek en büyük arzumuzdur” diye konuştu. – Zeynep Küçük