Artvin Borçka ilçesinde iş adamı Mustafa Zeytin, rahmetli babasının siyasi görüşünü yaşatmak için Kocaeli ilinden siyasete atıldı.
Kocaeli ilinde iş hayatına yön veren Zeytin, rahmetli babası Doğru Yol Partisinde uzun süre gönlünü vermiş ve bu yüzden ikamet ettiği (DYP) Kocaeli İl Başkanlığı’na ataması yapıldı.
Artvin merkezli İçkale Yapı ve İçkale Otomotiv isimli şirketlerin Genel Müdürü Mustafa Zeytin DYP Kocaeli İl Başkanı oldu. Kartepe sınırları içerisinde yer alan Karatepe ilçesinde ikamet eden Zeytin, teşkilatlanma çalışmaları içinde kolları sıvadı.
Aynı zamanda Kocaeli’li olan DYP MKYK Üyesi Abdülkadir Ceylan Sarı’nın referansıyla DYP Kocaeli İl Başkanlığı koltuğuna oturan Zeytin şöyle konuştu: ‘Merhum Necmettin Erbakan döneminde Refah Partisi’ne üyeydim. Daha sonra AK Parti ’ye de üye oldum. Bu süreçte babamın gönül verdiği siyası görüşüne saygı duyarak bu partiye gönül verdim.
Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini dinlemek için sahaya ineceğiz. İŞTE YENİ İL YÖNETİMİ: Mustafa Zeytin (Başkan) Mürvet Mayda, İsmet Kara, Yüsra Demirer, Mubin Bayraklı, Şenol Korkmaz, Serkan Kaba Osmanoğlu, Mehmet Öztabak, Tunahan Zeytin, Yasin Aslan Raşit Güven Tarık Navdar ile il yönetimini kurarak mazbatasını aldı.
Doğruyol Partisi İl Başkanı olan Mustafa Zeytin, “biz fakir büyüdük git gide fakirleşen milletimize önce helal ekmek yemeyi ve kolay ekmek kazanmanın projelerinin üzerinde çalışıyor zeytin zengin fakir kalmayacak herkes eşit olacak diyerek siyasi çalışmalarında kolları sıvadığını” söyledi. – BÜLENT ATASERT / ZİYA AKYILDIZ
