ARTVİN’İN RENKLERİ HALK OYUNLARI VE EZGİLERİ GECESİ

tarafından
76
ARTVİN’İN RENKLERİ HALK OYUNLARI VE EZGİLERİ GECESİ
Bu haber 143 kez okundu.

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Kutlamaları kapsamında İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından 11.12.2023 Pazartesi günü saat 19.00’da AÇÜ Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde Artvin’in Renkleri Halk Oyunları ve Ezgileri Gecesi düzenlendi.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Hanımefendi Nalan Acar, il protokolü, İl Müdürlüğümüz birim amirleri, öğretmenler, usta öğreticiler kursiyerler, öğrenciler ve veliler katılım sağladı.

İl Müdürümüz Acar programda yaptığı selamlama konuşmasında ” Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2200 öğretmenimizle 25000 öğrencimizi devletimizin imkanlarını en verimli şekilde kullanarak iyi, nitelikli birer meslek sahibi olarak yetiştirip topluma hediye etmek için çalışıyoruz. Bunu yaparken güzel şehrimiz Artvin’imizin de sosyal, kültürel, sanatsal, sportif yaşamına katkı sunmaya gayret ediyoruz.

Bu yıl hepimizin gurur yılı olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde bu programı gerçekleştiriyoruz. Yıl sonuna kadar bu kapsamda çalışmalarımız devam edecek. Bu anlamlı gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. ” dedi.

Programda Halk Eğitimi Merkezi halk oyunları ekibimiz yöresel danslarını, öğrencilerimizin seslendirdiği türküler ve melodiler eşliğinde sergiledi.

Katılımcıların büyük beğenisini kazanan program, İl Müdürü Acar’ın kursiyerlere hediyelerini vermesinin ardından sona erdi. – Artvin İl MEM