Artvin’e REFAH Gelecek

tarafından
257
Artvin’e REFAH Gelecek
Bu haber 361 kez okundu.

Talip Sücü: Görüyoruz ki Milletimizin Gönlünü Kazanmışız.

Yeniden Refah Partisi yoğun seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları Talip Sücü ve Muzaffer Zor, iki günlük yoğun seçim programı kapsamında Hopa, Kemalpaşa, Arhavi ve Borçka ilçesinin köyleri ve şehir merkezinde ziyaretlerini sürdürdüler. Seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Talip Sücü, “ Vatandaşımız Yeniden Refah Partisi’ni mecliste görmek istiyor. Her gittiğimiz bölgede bize deniliyor ki Artvin’den milletvekili gidecek ise Talip Sücü ve Muzaffer Zor gitmeli” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili adayları Talip Sücü ve Muzaffer Zor, İl Başkanı Göksen Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Tosun, Borçka ilçe Başkanı Malik Erdoğan, Hopa ilçe Başkanı Resul Durmuş, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bülbül ve beraberindeki partililerin de katıldığı seçim çalışmaları kapsamında Borçka Çay Fabrikası’ndaki işçiler ziyaret edildi. Çay fabrikası yetkilileri ile de bir görüşme yapılırken, işçilerin sorunları dinlendi ve Yeniden Refah’ın meclise gitmesi durumunda yapılacak çalışmalara ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu. Borçka Çay Fabrikası ziyareti sendika başkanları Çay-Kur çalışanlarının sorunlarını detaylı olarak anlattılar. Burada işçilere açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi 1.sıra Milletvekili adayı Talip Sücü; “ İnşallah Mecliste Çay-Kur çalışanlarının da sesi olacağız. Çözüm odaklı be insan yaşam kalitesini artırma odaklı çalışacağımıza söz veriyoruz” diyerek işçilere kendilerine gösterdiği sıcak ilgiden dolayı teşekkür etti.

Talip Sücü: Birlikte Kazanacağız

Yeniden Refah Partili Milletvekili adayları Sücü ve Muzaffer Zor ile diğer partililer, Hopa, Kemalpaşa ve Arhavi ilçeleriyle köylerinde seçim çalışmalarını sürdürdüler. Gittikleri her bölgede yoğun ilgi gören vekil adayları, aynı sıcaklıkta vatandaşlara cevap verirken, vatandaşların dertleri dinlendi, sorunları not alındı ve mecliste halkın sesi olunacağına dair sözler verildi.

Seçim çalışmalarının gidişatına dayalı açıklamalarda bulunan Talip Sücü, “ Biz vekil adayları ve teşkilatlarımızla birlikte vatandaşlarımızı ziyaret devam etmekteyiz. Artvin’in öz evladı burada doğmuş adaylar olarak burada büyümüş insanlarız. Her gittiğimiz yerde bunu anlatıyor ve diyoruz ki sizi en iyi biz biliriz. Vatandaşımızda bizlere diyorlar ki Artvin’in sıkıntılarını en iyi Yeniden Refah’ın vekil adayları bilirler.  Vatandaş diyor ki Artvin’den gidecekse Milletvekili Talip Sücü ve Muzaffer Zor olmalı. Yeri geliyor sade vatandaş yeri geliyor esnafımızla bir araya geliyoruz. Seçimi de Milletimizle birlikte omuz omuza kazanacağız. Görüyoruz ki Milletimizin gönlünü kazanmışız. İnşallah seçildiğimizde de bu sevgiye de ilgiye de layık olmak için 5 yıl boyunca 7-24 çalışacağız. Ve göreceksiniz ki bizler yine vatandaşın yanında olacağız. Onların gönüllerinde olmanın karşılığı onların telefonlarına cevap vermek ve sorunlarına alakadar olmaktır” diye konuştu. – Zeynep Küçük