Artvin’de Sıcak Beton Asfalt Sergisi Başladı

tarafından
61
Artvin’de Sıcak Beton Asfalt Sergisi Başladı
Bu haber 112 kez okundu.

 

Artvin Belediyesi, 2023’te sıcak beton asfalt sergisine Atmaca’dan başladı.

Doğalgaz, Çoruh EDAŞ, Telekom, kanalizasyon, içme suyu bütün altyapı çalışmalarını geçen yıl tamamlandığını belirten Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin “bu yıl da asfaltımızı döküyoruz ve bu çalışmalar en kısa sürede bitecek” ifadelerini kullandı.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin 6-7-8-9 Temmuz tarihlerinde ki Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali’nden sonra alt yapısını tamamladığı tüm cadde ve sokaklarda üst yapı işlemlerini tamamlayacağını söyledi. Artvin’in yol sorununu eksiksiz bir şekilde tamamlayacağını belirten Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin “Göreve geldiğimiz günden beri yedi mahallemizde el sürmediğimiz, elimizin değmediği hiçbir yer yok. Her yerin altyapısını ve üstyapısını tamamladık. Eksik kalan yerler Üst Haypetimiz var, Yazkentimiz, Balcıoğlu Yolu, İskebede iç yollar var. Bu eksik kalan yerleri Kafkasör Festivali’nin ardından kendi ürettiğimiz parkemiz ile yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bildiğiniz gibi dört yıldır görevdeyim. Göreve başladığım günden beri kalıcı çözümler, kalıcı hizmetler sunmak için var gücümle çalışıyorum. Sizlere, çocuklarımıza, torunlarımıza daha yaşanabilir, daha mutlu daha güzel bir Artvin için elimizden geldiğince kadar gayret ediyor ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kalıcı hizmetleri için yapmış olduğumuz çalışmalar geçici rahatsızlıklara neden oluyor. Aynı Orköy – Atmaca bölgesi arasındaki yol çalışmamızda olduğu gibi. Bu yolun sadece 200 metrelik bir kısmı kaldı ve Doğalgaz, Çoruh EDAŞ, Telekom, kanalizasyon, içme suyu bütün altyapı çalışmalarını geçen yıl tamamladık, bu yıl da asfaltımızı döküyoruz ve bu çalışmalar bitecek. Bu çalışmalarda vermiş olduğumuz rahatsızlıklara sizlerin anlayış göstermenizden dolayı teşekkür ediyorum.

Güzel bir hizmet oluyor. Bu hizmeti hep birlikte, seçmiş olduğunuz başkan olarak yapıyoruz ve sizlerde seçmiş olduğunuz başkanın arkasında durarak bunları başarabiliyorum. Buradaki çalışmalar bittikten sonra İskebe’de yerlerimiz var, orada asfalt döktükten sonra göreve geldiğimiz günden beri yedi mahallemizde el sürmediğimiz, elimizin değmediği hiçbir yer yok. Her yerin altyapısını ve üstyapısını tamamladık. Eksik kalan yerler Üst Haypetimiz var, Yazkentimiz, Balcıoğlu Yolu, İskebede iç yollar var. Bu eksik kalan yerleri Kafkasör Festivali’nin ardından kendi ürettiğimiz parkemiz ile yapacağız.

Sayın Valimize, Özel İdare Genel Sekreterimize, Özel İdaresi çalışanlarına bu bayram gününde çalışarak bu güzel asfaltı döktükleri için teşekkür ediyorum. Her ne kadar da parasını ödemiş olsak da bu hizmeti bize verdikleri için de tekrardan teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü halkımıza ediyorum. Bu dört yıl boyunca vermiş olduğunuz sabrınıza, anlayışınıza ve sahip çıkmanızdan dolayı da her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu çalışmamızda sosyal demokrat belediyeciler olarak yani derman belediyecilik olarak Hopa Belediye Başkanımız iki araç, Kemalpaşa Belediye Başkanımızdan bir araç, Borçka Belediye Başkanımızdan bir araç ve Ardanuç Belediye Başkanımızdan bir araç olmak üzere asfaltın nakliyesi için destek aldık. Onlara da buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Hiç endişe etmeyin ki en iyi şekilde sizleri temsil edeceğim ve sizlerin yüzünüzü yere baktırmayacağım diye söz vermiştim. Siz beni mahcup etmediniz ben de sizi asla mahcup etmeyeceğim. Bana güvenebilirsiniz 6-7-8-9 tarihlerinde Kafkasör’de boğa güreşleri müsabakalarına sizleri davet ediyorum. – Tahsin Atasert