Artvin’de DENİZ için kermes düzenlendi

tarafından
143
Artvin’de DENİZ için kermes düzenlendi
Bu haber 278 kez okundu.

 

Artvin’de SMA hastası DENİZ bebek için kermes düzenlendi.

Artvin Kadın Platformu 20 aylık Deniz Bebek için başlatılan valilik onaylı yardım kampanyasına destek olmak için Artvin Belediyesi önünde kermes düzenledi.

Artvin halkı yapılan kermese yoğun ilgi gösterdi.

Artvin Kadın Platformu’ndan Gülşen Kurul, Deniz Bebek için Kadın Platformu olarak bir araya geldiklerini belirterek “Evimizde kendi emeğimizle yaptığımız pastaları buraya getirdik ve halka satışını sunuyoruz. Gerçekten çok güzel bir ilgi var, günün erken saatlerinde elimizde bulunan pastalar kalabilir mi akşama yeni pastalar yapalım mı diye düşünürken inanın elimizde pasta kalmadı ve yeni takviyeler geliyor” dedi.

Artvin halkının çok duyarlı olduğunu belirte Kurul, “Pastayı almadan para yardımında bulunanlar var. Kermesi yardım amaçlı yaptığımız için fiyatları yüksek tuttuk ve Artvin halkı hiç itiraz etmeden pastaları alıyor. Biz Deniz Bebek için el ele verdik bir nebze de olsa yardımımız dokunursa çok mutlu oluruz. Artvin halkına da bu duyarlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan kermesin devamı geleceğini belirten Kurul, “Eğer böyle ilgi olacaksa haftaya da yine kermes yapmayı düşünüyoruz. Bugün buraya gelen arkadaşlarımızın çoğu haberimiz olsaydı biz de pasta yapardık deyince bundan cesaret alarak haftaya da yapacağımızı söyledik. Umarım haftaya daha sesli bir şekilde yaparız. İnsanlar ellerinden geleni yapıyorlar” diye ifadelerde bulundu. – Zeynep Küçük