Artvin O.B.M. Sınav Tarihinin Ertelendiğini Açıkladı

tarafından
362
Artvin O.B.M. Sınav Tarihinin Ertelendiğini Açıkladı
Bu haber 703 kez okundu.

 

Artvin Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğünün 131 geçici işçi ve 141 engelli ile 83 eski hükümlü/tmy statüsünde daimi işçi alımlarının evrak teslim aşaması ve sözlü/uygulamalı sınav tarihlerinin ertelenmesine ilişkin ilanını kamuoyu ile paylaştı.

İlanda “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yararlananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 131 geçici işçi alım ilanı 29/12/2022 tarihli ve 32058 sayılı ve 141 Engelli ile 83 Eski Hükümlü/TMY statüsünde daimî işçi alım ilanı ise 6/12/2022 tarihli ve 32055 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanmıştır.

İşçi alımlarına ilişkin başvurular 02-06/01/2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu aracılığıyla alınmış olup, başvurusu geçerli sayılan adaylar arasından Bölge Müdürlüklerince noter huzurunda kuralar çekilmiş ve kurada asil, yedek ve öncelikli çıkan adaylardan istenen evraklar 01/02/2023 – 10/02/2023 tarihleri arasında başvuru yaptıkları Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne elden teslim etmeleri istenmiştir.

Ancak merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem nedeniyle evrak teslim aşaması ve sonrasında yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınavlar ileri bir tarihe ertelenmiştir. Evrak teslim tarihi ve sonrasında yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınavlara ilişkin yer ve tarih bilgisi daha sonra Genel Müdürlüğümüz ile Bölge Müdürlüklerimizin resmi internet adreslerinden duyurulacaktır.

Deprem felaketinde hayatının kaybeden vatandaşlarımıza Allah’ tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun” ifadeleri yer aldı. – Bülent Atasert