Artvin İl Genel Meclis Üyeleri Görevlerini Tamamladılar

tarafından
25
Artvin İl Genel Meclis Üyeleri Görevlerini Tamamladılar
Bu haber 43 kez okundu.

 

Artvin İl Genel Meclisi 2019-2024 dönemi son toplantısında gündem maddelerini görüşen meclis üyeleri toplantı sonunda dilek ve temennilerini aktararak meclis dönemini kapattı.

İl Genel Meclisi 5 yıllık hizmet dönemini kapattı. Meclis Üyeleri Mart ayı son toplantısında gündem maddelerini görüşerek 2019-2024 dönemini kapattı.

Gündem maddelerinin ardından dilek ve temennilerde bulunan meclis üyeleri Artvin’in yararına olan tüm hizmetleri yapmak için çalıştıklarını kaydetti.

Meclis başkanlığı görevini tamamlayan Furkan Çakmak, yaptığı konuşmada üyelere katkılarından dolayı teşekkür etti.

Çakmak, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Bundan tam 5 yıl önce 12 Nisan 2019’da bir Cuma günü burada toplanmıştık. Meclisimizin takdiri ile meclis başkanlığı görevine geldik. Hep beraber 5 yıl boyunca resmi 300 toplantı yapmışız. Bu toplantılarda hem Cumhuriyet Halk Partisi gurubu hem de Cumhur İttifakı MHP ve AK Parti gurubu olarak bu 300 toplantının 280’inin üstü oy birliği ile geçti. Ben bu 5 yıl içerisinde çok güzel çalışmalar yaptık. Bu süreç içerisinde maalesef hem Arhavi’de Adem Pişmişoğlu ağabeyimizi hem de Murgul’da Ünsal Ergül ağabeyimizi hakka uğurladık. Onlara bir kere daha Allah’tan rahmet diliyorum. Ömür bitiyor görevler bitiyor 5 yıl nasıl geçti bilmiyorum. Ama bu 5 yıl boyunca yaptığımız çalışmalarımız birliğimiz beraberliğimiz eminim ki bundan sonra da birbirimizi kırmadan devam eder. Tabiî ki eleştiri yaptık ama bu eleştiriler arkadaşlığımızın dostluğumuzun önüne geçmedi. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 7 Mart Artvin’imizin kurtuluş yıl dönümüydü coşkuyla kutladık. Bu vesileyle bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” diye konuşmasını sonlandırdı. – Tahsin Atasert