Artvin Belediyesinden Yol Çizgileri

tarafından
87
Artvin Belediyesinden Yol Çizgileri
Bu haber 161 kez okundu.

Artvin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapı ve üst yapı çalışmaları kapsamında asfalt çalışmaları tamamlanan Köprü Başından AVM Kavşağı arası, Yeni Mahalle, İsmet Acar ve Kadir Topbaş Bulvarlarında trafik güvenliğini artırmak ve daha emniyetli ulaşım için yol çizgilerini çizdi.

Yol çizgi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Demirhan Elçin; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun desteği ile yol çizgilerini çizdiklerini belirterek 14 Milyon TL değerinde borçsuz kilit parke tesisini kurduklarını ve herkesin evinin önünün kapısına kadar kilit parke döşeyeceklerinin müjdesini verdi.

Elçin; “Artvin Belediyesi olarak alt yapı çalışmalarını yapıp üst yapı, yollarımızı asfalt, kilit parke ve beton yol olarak tamamladık.

Geçen yıl asfaltımızı dökerken Artvin’in yetkilerinden çizgi çizilmesi ile ilgili ricada bulunmuştum onlarda söz vermişti. Çizgiyi çizeriz diye hatta Kafkasör de parke taşı döşediğimiz yerin üstüne asfalt istemiştik. Asfalta çok fazla söz verememişlerdi ama çizgi için söz vermişlerdi. O söz verip de 1 yıl boyunca bu yolları çizdirmeyenlere Artvin adı halkına teşekkür ediyorum.

Seçim zamanı yaparlar diye biraz daha bekledim. CHP’li Artvin Belediyesi de yapılan bu hizmet karşısında onlara teşekkür eder diye beklerken yine yapılmayınca sağ olsun İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’ndan 2 gün önce rica ettim bugün çizgi aracını buraya gönderdi. Onun için bu eksikliğimizi giden İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na Artvin Halkı adına teşekkür ediyorum.

Hizmetlerimiz devam edecek; Akdeniz Marketten Milli Eğitim Lojmanlarına kadar olan bölüm Üst Haypet, Yazkent, Balcıoğlu Mahallesi, Orköy’den Havuzbaşı’na kadar olan kısmı kilit parke tesisimizde deneme üretimlerini tamamladık. Pazartesi gününden itibaren parke döşemesini yapacağız.

Halkımıza buradan müjde veriyoruz 14 Milyon TL değerinde parası ödenmiş borcu olmayan kilit parke tesisi devraldık. Herkesin evinin kapısına kadar kilit parke döşeyeceğiz.

Bu yolları alt yapısı tamamlandıktan sonra yolların üst yapısını kaplayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz yılın tarihlerini yazıyoruz” dedi. – Tahsin Atasert