Artvin Belediye Başkanı Seçilen Erdem Makam Koltuğuna Oturdu

tarafından
11
Artvin Belediye Başkanı Seçilen Erdem Makam Koltuğuna Oturdu
Bu haber 22 kez okundu.

 

Yerel Seçimlerde Artvin Belediye Başkanı Seçilen Bilgehan Erdem İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra belediyedeki devir teslim törenine katıldı.

Başkan Bilgehan Erdem mazbatasını Artvin Merkez İlçe Seçim Kurulu Hakim Simge Aydın’ın elinden aldıktan sonra belediyeye geldi. Başkan Erdem, belediye önünde yoğun ve coşkulu bir kalabalık vatandaş topluğu tarafından karşılandı. Başkanlık makamında gerçekleşen törende Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin koltuğu yeni Belediye Başkanı Bilgehan Erdem’e devretti ve Erdem alkışlar eşliğinde koltuğuna oturdu.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ise Başkan Erdem’i tebrik ederek görevinde başarılar dileyerek “Şundan da mutluyum; tekrardan Mehmet Kocatepe’ye devredene kadar sana devretmekten mutluyum. Çünkü Artvin’de yaşamayan insanın Artvin’de belediye başkanı olmasını doğru bulmuyorum. Artvin halkı da bunu söyledi ve tekrardan aynı hataya düşmedi” şeklinde konuştu.

Erdem, Artvin’de yeni bir dönemin başladığını belirterek “Zor zamanlar yaşandı. Belediye hizmeti çok kolay değil. Verdiğiniz hizmetlerden, Artvin’e katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Bundan sonra ki hayatınızda size başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. – Tahsin Atasert