AK Parti Milletvekili Adayı Çelik, “Sorunlar Torunlarımıza Kalmayacak”

tarafından
212
AK Parti Milletvekili Adayı Çelik, “Sorunlar Torunlarımıza Kalmayacak”
Bu haber 421 kez okundu.

AK Parti Artvin Milletvekili adayı Faruk Çelik seçim çalışmaları esnasında yaptığı konuşmada Borçka’nın sorunları torunlarımıza kalmayacağını” söyledi.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan milletvekili seçimlerinde Artvin’den 1. Sıra milletvekili adayı olan eski bakan Faruk Çelik seçim ziyaretleri esnasında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bugün ki gezisinde Borçka ilçesi ve köylerini ziyaret eden milletvekili adayı Faruk Çelik hem bayramlaştı hem de seçmenlerle bir araya geldi.  Köy gezileri esnasında yaptığı konuşmalarda Artvin’e yapılan devasa yatırımlardan bahseden Faruk Çelik “Artvin’e hükümetimizin, devletimizin yaptığı büyük yatırımları hep birlikte görüyoruz tabi ki yatırımlar esnasında eksik kalan, yarım kalan yatırımlar olmuştur. Bizler buraya boşuna gelmedik. Sorunları görüp yerinde tespit ediyoruz. Periyodik olarak toplantılarla her sorunun üstüne gidiyoruz. Sorunlarımızın çözümünü uzun vadeye yaymadan kısa süre içerisinde çözüme kavuşturacağız. İşin özü sorunlar torunlarımıza kalmayacak.

15 Mayıs’tan sonra gidip koltukta oturmayacağız, sizleri oraya çağırmayacağız, oralara kadar yormayacağız bizler koltukta oturmak için değil Artvin’e çözüm olmak için geldik” dedi.

Borçka ve köylerindeki gezileri tamamlayan Artvin milletvekili adayı Faruk Çelik daha sonra Hopa ilçesine gitti. – Gökhan Özçelik