AK Parti Artvin Milletvekili Balta, 3 İlçeye  TOKİ Konutu Müjdesi Verdi

tarafından
688
AK Parti Artvin Milletvekili Balta, 3 İlçeye  TOKİ Konutu Müjdesi Verdi
Bu haber 1.131 kez okundu.

 

AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüşmeleri sonu Artvin Merkez ilçeye yapılacak olan 500 konuta ilave Borçka, Şavşat  ve Murgul ilçelerinde de 200 sosyal konut yapılacağını duyurdu.

Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Artvin Merkezde yapılacak olan 500 konuta ek 3 ilçede 200 konut yapılacak. Duyuruyu sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta şu ifadeleri kullandı: “TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut beyi makamında ziyaret ettim. Kurası çekilen 500 sosyal konuta ilaveten Borçka, Şavşat  ve Murgul ilçelerimizde de 200 sosyal konutun yapılması için karar alındı. Borçka, Şavşat ve Murgul’lu hemşerilerimize hayırlı olsun.”

Yusufeli’nde yapılacak olan yeni TOKİ konutlarının proje aşaması tamamlanarak ihale aşamasına geçildiği bilgisini de veren Balta, “Yusufeli ilçemizde oturup  hak sahibi olamayan hemşerilerimiz için proje çalışmaları hızlandırılarak projenin 10 gün içerisinde tamamlanıp ihale aşamasına geleceği bilgisini aldım.  İlçelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. – BÜLENT ATASERT