AK Parti Artvin Milletvekili Adayları Borçka’da İftar Yemeğinde Buluştular

tarafından
211
AK Parti Artvin Milletvekili Adayları Borçka’da İftar Yemeğinde Buluştular
Bu haber 406 kez okundu.

AK Parti Artvin Milletvekili adayları Faruk Çelik ve Ahmet Erdem Borçka halkıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Borçka İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğine AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, Borçka İlçe Başkanı Hüseyin Çakır, diğer siyasi il ve ilçe başkanları ve çok sayıda Borçka halkı katılım gösterdi.

Borçka ilçesi Gündoğdu Mahallesi Gözde Toplantı ve Düğün Salonunda yapılan iftar programında 28. Dönem Milletvekili adayları Faruk Çelik ve Ahmet Erdemin de katıldığı iftar yemeğinde Artvin’den 2 Milletvekili göndermek için daha çok çalışacaklarını belirten AK Parti Borçka İlçe Başkanı Hüseyin Çakır “Hazırlıklarımızı yaptık gerekli çalışmalarımızı hız kesmeden devam ediyoruz. Emin olun ki başarıya ulaşacağız. Bu seçim başta saflarımızı biraz daha sıklaştırarak biraz daha güçlendirmek biraz daha ekip çalışması ve takım ruhu ile varsa eksiklerimizi bunları tamamlayarak 2023 de yeni bir başlangıç yeni bir sayfa açarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın yeniden seçmek ve Artvin’imizden iki milletvekilimizi meclise göndermek için daha çok çalışacağız. Güçlü bir Türkiye’yi yeniden kurmak bizim için siyasi meseleden çok siyasi bir zorunluluktur. Şuan bu coğrafyada Türkiye’nin her iki ayağı sağlam basan ekonomisi çok güçlü siyaseti çok güçlü bir ülke olarak yol almaktan başka bir mecburiyetimiz yoktur.” dedi.

14 Mayıs daki seçimde Artvin de siyasetin yeniden yazılacağını aktaran AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, “14 Mayıs da ikinci bayramımızı yaşamımızı rabbimden niyaz ediyorum. İnşallah 2001 yılında dikilmiş bu fidan 2053’ü 2071 yıllarını da burada sizlerden sonra torunlarınızın devam ettireceği bir bayram ve yürüyen bir ağaç olur. Seçim tarihine kadar ben ne yapabilirim diye birisinin görev vermesini beklemeyin arkadaşlar. Mutlaka sizin de yapacağınız bir şeyler var. Ben inanıyorum ki 14’ünden sonra da Artvin de siyaset yeniden yazılmaya başlayacak” diye konuştu.

Ankara’ya hizmet için gitmek istediğini vurgulayan Milletvekili Adayı Ahmet Erdem, gençlere istihdam oluşturulması gerektiğini şu sözlerle dile getirdi” Sayın Cumhurbaşkanımız, kıymetli Faruk Çelik bakanımızı gönderdi dedi ki Ahmet Erdem ile beraber sizi mecliste görmek istiyoruz diye bizleri gönderdiler huzurunuza. Bizler Ankara’ya tatile gitmiyoruz sayın bakanımız ile birlikte siz kıymetli hemşerilerimize hizmet için gitmek istiyoruz. Artvin’in ihtiyacı çok dün akşam Macaheldeydik inanın sadece ayakta iki saate yakın dert dinledik, dinlememiz gerekiyor. Macahel tünelimi?  Muratlı kapsımı?  Cankurtaran tünelinden sonra yapılacak yol mu? Bunlar yapılır sayın bakanımız bunun için aramızda zaten. Ancak bunlar yeter mi yetmez Artvinde gençler iş istiyor iş olmadığı için evlenemiyor yuva kuramıyor bunlara istihdam oluşturulması gerekiyor. Yaylaların turizme açılması gerekiyor orman memleketi burası orman ürünlerinin değerlendirilmesi gerekiyor kısaca Artvin’in hizmete ihtiyacı var. Siz evladınızı müftünüzü sayın bakanımız ile beraber gönderirseniz sayın bakanımız ile evladınız müftünüz Ankara da sesi farklı çıkacak. Bir bire alıştık Artvin de bu dönem o bire bir alışıklığı bozalım sizler zora talipsiniz zoru başarmanız gerekiyor, başarmaya da hazırsınız. Oy verirsiniz vermezsiniz o sizin işiniz bana oy verin demiyorum benim talip olduğum sizin güzel gönlünüzdeki muhabbet ve sevgidir. Eğer meclise girersek Borçkalı müftünüz meclis de tek müftü olacak. Tek müftü milletvekili olacak. Gelin bu seçimde bir tarih yazalım. Bu dönem iki vekilimiz biri bakan biri müftümüz meclise diyeceksiniz” dedi.

Artvin coğrafyasının önemli olduğunu belirten AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Faruk Çelik, Artvin’e hizmet için geldiğini aktardı. Vatandaşa tepeden bakan siyasetçi olmadığını ifade eden Faruk Çelik” 28. Dönem Milletvekili seçimleri ile ilgili olarak Artvin adayı olarak Bursa’dan doğduğum yer olan Artvin’e gönderildim. Bu coğrafya önemli bir coğrafya. Nüfusumuz git gide azalıyor bu güzel coğrafya da başka yere gittiğimiz zaman özlediğimiz coğrafya da güzel şeylerin kimin tarafından yapılacağını çok iyi biliyorsunuz. Laf dönemi değil bu dönem Borçkalılar iş yapacak insanların peşine düşün. Ben Borçka’ya ben Artvin’e hizmet etmek için geldim. Eğer Muratlı yolunu açacaksak gelişimizin bir anlamı var eğer tünel çıkışındaki yolu Borçka’ya ulaştıracaksak benim gelmemin bir anlamı var yoksa ben Borçka’ya geleceğim Artvin’e geleceğim milletvekili olacağım. Oldum beş kere milletvekili oldum bakan oldum on bir sene buraya gelişimizin hangi amaçla olduğunu iyi idrak edelim diye bunları söylüyorum. Derdimiz Artvin’imize, Borçka’mıza var olan eksiklikleri tamamlamak ve burasını yaşanabilir bir şehir haline getirmektir. Onun için Ahmet hocamız da yanımızda. Burada en çok iki milletvekili çıkıyor Ankara’ya iki sıfır ile gittiğiniz zaman yürüyüşünüz değişir başkalarının bakışı da sana değişir ben bunu yaşamışım. Bizim elimizi siz güçlü gönderin biz Ahmet hocam ile beraber her zaman kapımız açık bir siyaset anlayışımız var bizim. Vatandaşa tepeden bakan siyasetçi olmaz” diye konuştu. – Gökhan Özçelik – Zeynep Küçük