AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Kocatepe, “5 yıl önce bıraktığımız yerden vira bismillah diyerek, Artvin’imizi hak ettiği; modern, butik bir eğitim ve turizm kenti yapmaya hazırız ve kararlıyız”

tarafından
45
AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Kocatepe, “5 yıl önce bıraktığımız yerden vira bismillah diyerek, Artvin’imizi hak ettiği; modern, butik bir eğitim ve turizm kenti yapmaya hazırız ve kararlıyız”
Bu haber 86 kez okundu.

 

 

AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe: “Beş yıl önce bıraktığımız yerden vira bismillah diyerek, yayından boşalmış ok gibi yeniden hizmet seferberliği başlatıp, Artvin’imizi hak ettiği; modern, butik bir eğitim ve turizm kenti yapmaya hazırız, kararlıyız” dedi.

Seçim çalışmaları için Artvin’e gelen AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe ve AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, coşkulu bir programla karşılandı.

AK Parti İl Binası önünde coşkulu kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Belediye Başkan Adayı Kocatepe ve Milletvekili Çelik burada partililere hitap etti.

Yoğun bir programla çalışmalarına başlayan Kocatepe, burada yaptığı konuşmasında, 31 Mart Yerel Seçimlerinin Artvin’e ve Artvinlilere hayırlar getirmesini temenni etti.

Aday adayı olan dava arkadaşlarına teşekkür eden Kocatepe, “Gönül gönüle Artvin’e hizmete hep birlikte devam ediyoruz.” diyerek hangi partiden olursa olsun diğer bütün adaylara da başarılar diledi ve tebriklerini iletti.

Kocatepe, “Centilmence, dostça, bir mücadele ve sonrasında Artvin kazansın diyorum. Bizim rakibimiz siyasi partiler, şahıslar hiç olmadı olmayacak. Bizim kimse ile bir derdimiz yoktur. Derdimiz yarım kalan hizmet ve yatırımlarımızı durduranlar. Mezbahane, Engelsiz Yaşam Merkezi, Semt Konağı, Yaşlılar-Hasta Yakınları Misafirhanesi, Hanımlar Lokali, yarım kalan şehir içi bağlantı yolları, bıraktığımız gibi bekleyen şehir hamamı, atıl durumda bekleyen asfalt pilenti, derdimiz Kentpark, unutulan sportif etkinlikler, unutulan sosyal etkinlikler, konserler, fuarlar, 08/08 Artvin Fuarı Kitap Fuarı ve daha onlarca yarım kalmış çalışma hizmet” diye konuştu.

Kocatepe, “Şehre yeni giriş yolları, mahalleler arası bağlantı yolları, anayola alternatif yeni yollar, atık arıtma tesisi. Şehrin kadim kültür ve medeniyet değerlerini ihya ederek, doğa ve tarihi değerleri öne çıkartacak, geçen dönem uyguladığımız sosyal belediyeciliğe ek olarak kültür belediyeciliğini başlatmak istiyoruz. Bunun için şehrimizin özel sektörle birlikte eko turizm kenti kimliğine kavuşturacak yatırımları yapacağız. Bu ufuk, heyecan, istek ve imkanımız fazlasıyla var” şeklinde konuştu.

Kısa bir ara verdiklerini bu arada kendilerini analiz ettiklerini, geliştirdiklerini ve yenilediklerini aktaran Kocatepe, şunları kaydetti:

“5 yıl boyunca sizlerle birlikte bu zor coğrafya da destansı hizmetler yaptık. Geçen beş yılın tecrübesi ile gelecek beş yılda sizlerle hizmetlerin en güzelini yapacağız olan güvenimiz, inancımız heyecanımızın kaynağıdır. Bu heyecanımızın bir kaynağı da AK Parti hükümeti ve Sayın Bakanımız Faruk Çelik’tir. Sayın bakanımızla genel yönetimde yakaladığımız hizmet seferberliğini neden yerelde de yapmayalım. Gördünüz geçen kısa sürede neler yapılabildiğini. Şimdi dünden daha güçlüyüz. Dün bir Erkan Milletvekilimiz, bir İsrafil Abimiz vardı. Şimdi bütün bunlara ek olarak birde bakanımız var ki o da bugüne kadar görev aldığı bütün makamlarda ve ortamlarda yaptığı hizmetlerde efsane olan Faruk Çelik. Gelin bir el atın. Hep birlikte bu gücü şehrimize hizmete çevirelim. Mesele Artvin’e hizmet ise olay bitmiştir. Şimdi hizmet kılıçlarını kuşanma, çizmeleri giyme zamanı. Projelerimiz ana hatları ile hazır. Şimdi sizlerle istişare ederek son halini verme aşamasındayız. Çok yakında bunu hem tanıtım programı ve hem de kitapçıklarla sizlerle paylaşacağız. Tabi ki kazandıktan sonra kitapçıkta olanın birkaç katı hizmetler sizinde bizimde geçmişte yaşadığımız bir başka gerçek. Bu aynı zamanda seçim startı kardeşlerim. Dedim ya geçen beş yıllık sürede kendimizi daha da geliştirdik” dedi.

Kocatepe, “Yeni dönemde her konuda başta STK’lar olmak üzere konunun etkileyeceği bütün taraflarla istişare ile hareket edeceğiz. Bu taşıma ise kooperatif, ticaret ise esnaf, ticaret odaları veya konunun muhatapları eğer bir yatırım yaparsak ise bunu da özel sektörle birlikte yapmayı planlıyorum. Ben yaptım oldu yok. Kazan kazan formülü yeni dönemdeki ana bakış açımız. Personel konusunda da şunu açıklıkla ifade edeyim ki korku, baskı, ve sindirmeye son. Her çalışanımız geçmişte olduğu gibi kardeşimiz, mesai arkadaşımız olacak. Geçmişte nadiren de olsa yaşanan personel’in maaşını bir iki gün geç alması ki bu bizden ziyade, bizden ihaleyi alan şirketin bizden aldığı parayı bir iki gün kullanmasından kaynaklandı. İnşallah önümüzdeki dönem buna da müsaade etmeyeceğiz. Bütün derdi evine bir lokma ekmek götürmek olan emekçi kardeşlerimi kimse bizimle korkutmasın. Sevgi, nezaket, yeniden geri geliyor. Çalışana bu şehirde, belediyede iş var ama çalışmadan maaş almayı hayal eden birileri varsa, kusura bakmasın, çalışan koşturan kardeşlerimin hakkını yedirmem.  Hiç kimse gariban işçileri seçim malzemesi yapmaya kalkmasın. Kardeşlerim yaklaşık 70 günümüz var şimdi hep birlikte el ele gönül gönüle hiçbir ayrım gözetmeksizin sizin ev, ev, sokak, sokak, esnaf, esnaf, kurum, kurum gezerek 31 Mart zaferimizin şartlarını oluşturuyoruz. Şimdiden hayırlı olsun, hayırlar getirsin.”

Programda; AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı ve MHP İl Başkanı Serdar Kılınç’ta kısa bir konuşma yaparak seçim süreçlerinin hayırlı olmasını diledi. – Tahsin Atasert