AÇÜ’den Ödünç Kitap Süre Uzatımı Duyurusu

tarafından
234
AÇÜ’den Ödünç Kitap Süre Uzatımı Duyurusu
Bu haber 461 kez okundu.

 

Artvin Çoruh Üniversitesi, uzaktan eğitime geçmesiyle birlikte Artvin’e dönemeyecek olan kütüphane kullanıcılarının ödünç alınan kitapların iade süresi uzatıldığını açıkladı.

Artvin Çoruh Üniversitesi, uzaktan eğitime geçmesiyle birlikte Artvin’e dönemeyecek olan kütüphane kullanıcılarımızın mağduriyet yaşamaması için 2023 yılı Ocak ayı içerisinde ödünç verilen kitaplarımızın iade süresi 02 Ekim 2023 Pazartesi gününe kadar uzatıldığını açıkladı. Tarih konusunda herhangi bir karar değişikliği olması durumunda gerekli bilgilendirmeler yapılacak.

açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Bununla birlikte, kitapları iade etmek isteyen kullanıcılarımız, kütüphanelerimize gelerek (veya kargo ile aşağıdaki adresimize göndererek) iade işlemini gerçekleştirebilecektir.

Tüm kullanıcılarımıza duyurur, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Adres (Merkez Kütüphane):   Artvin Çoruh Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Merkez Yerleşke Çayağzı Mahallesi  08000 ARTVİN/Merkez

Adres (Hopa Yerleşkesi Kütüphanesi): Artvin Çoruh Üniversitesi Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sundura Mah Lise Cad. No:69  08600 ARTVİN/Hopa

Detaylı Bilgi ve Önerileriniz için:

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Tel: 04662151021  Dahili Tel: 45 00 mail: library@artvin.edu.tr / muhammetkizil@artvin.edu.tr” – AÇÜ