Karadeniz Bölgesinin En Çalışkan Milletvekili Bayraktutan Oldu

tarafından
218
Karadeniz Bölgesinin En Çalışkan Milletvekili Bayraktutan Oldu
Bu haber 430 kez okundu.

 

Karadeniz Bölgesi’nin en çalışkan ismi 27’nci dönem CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan oldu

Artvin’i parlamentoya ezberleten, tarihinde olmadığı kadar Artvin’in sorunlarını meclis gündemine taşıyan, Türkiye büyük millet meclisi çatısı altında 27. Dönemde çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bayraktutan rekorları alt üst eden çalışmalarını Artvin ve ilçelerinde bulunan yerel ve ulusal basın mensuplarına paylaşımda bulundu.

CHP Genel Merkezi’nde 2014 yılından beri Yüksek Disiplin Kurulu’nun emanet edildiği Bayraktutan TBMM çatısı altında yürüttüğü yasama faaliyetleri ile de göz dolduruyor.

Karadeniz Bölgesinde yasama faaliyetlerinde 1’inci sırada yer alan Uğur Bayraktutan, Türkiye genelinde 600 milletvekili arasında 7’nci sırada yer aldı.

Bayraktutan’ın 27. Dönemdeki performansını içeren paylaşımı şu şekilde

*27. Dönemde geride bıraktığımız süre içerisinde vatandaşlarımızın ilettikleri sorunlar ışığında 1210 yazılı soru önergesi hazırlayarak TBMM başkanlığına sunduk.

*En az 20 milletvekili arkadaşımızın imzasıyla 122 adet meclis araştırma önergesi hazırlayarak Artvin’imizin, bölgemizin ve ülkemizin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdık.

*Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek ve sorunlarına çözüm bulmak adına hazırlamış olduğumuz 27 adet kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sunduk.

*Ayrıca 27. Dönemde geride bıraktığımız sürede; 22 adet komisyon konuşması ve 107 adet genel kurul konuşmasıyla meclis kürsüsünden halkımızın sesi olmaya devam ettik.

*Bu dönemde 1200 adet TV yayınında Artvin’imizin sorunlarını dile getirdik, ülke gündemini değerlendirdik.

*Artvin’imiz adına, partimiz ve ülkemiz adına yaptığımız çalışmalar, görüşlerimiz ve dile getirdiğimiz konular ulusal ve yerel basında 3215 kez, elektronik basın da 10500 kez yer aldı.

Bu yasama yılında da büyük bir heyecan ve şevkle güzel ülkemiz ve Artvin’imiz için yorulmadan çalıştık, yaptığımız görüşmeler, toplantılar ve saha çalışmalarımız neticesinde ilimizin, bölgemizin, ülkemizin sorunlarını TBMM gündemine taşıdık.  Bu ülkeyi umudun ve özgürlüğün ülkesi hepimizin Türkiye’si yapmak, millet ittifakı iktidarında ülkemize baharı getirmek adına yorulmadan çalışmaya, mücadele etmeye devam ediyoruz” diye beyanatta bulundu. – Tahsin Atasert