10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüz Kutlu Olsun

tarafından
73
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüz Kutlu Olsun
Bu haber 144 kez okundu.

 

Gazetecilik, halkımızın haber alma hakkını kullanmasına yardımcı olmak amacıyla doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerler uhdesini barındıran önemli bir meslektir.

Bu mesleği icra etmekte olan gazeteci arkadaşlarımızın da ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmakta, bir anlamda kamu vicdanının sesi olmaktadırlar.

Demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçlarıdır.

Halkımızı bilgilendirmek maksadıyla, mesai mefhumu gözetmeksizin zor şartlar altında görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızın özverileri bütün takdirleri üzerindedir.

Bu vesileyle, Borçka ilçemizde ve Artvin ili genelinde halkımıza sunmuş oldukları hizmetten dolayı tüm basın-yayın kuruluşlarının temsilci ve çalışanlarının, kamuoyunun gözü kulağı olan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, mesailerinde sağlık ve kolaylıklar, görevlerinde başarılar dilerim.