Artvin Orman Bölge Müdürlüğü İlgili Personeline BARKOD Eğitimi Verildi

tarafından
45
Artvin Orman Bölge Müdürlüğü İlgili Personeline BARKOD Eğitimi Verildi
Bu haber 83 kez okundu.

 

Orman ürünlerinin kayıt altına alınması, zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlanması amacıyla Orman Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen BARKOD sisteminin kullanılabilmesi için Orman Bölge Müdürlüklerinde eğitimler düzenlenmektedir.

Bu kapsamda Artvin Orman Bölge Müdürlüğü, Artvin Orman İşletme Müdürlüğünde “Barkod Uygulamaları” konulu teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Orman Genel Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Daire Başkan yardımcısı Reşat Benli, Bilgi Sistemleri Daire Başkan yardımcısı Ahmet Emin Mercan ve beraberindekiler tarafından organize edilen eğitime; Artvin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Tekin Işık, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Ersin Durmuş, Bilgi Sistemeleri Şube Müdürü Erkan Akın, Orman İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları ve konuyla ilgili teknik personel katıldı.

Barkod uygulama sistemine geçilmesi ile orman emvalinin kesim, nakil, depolama ve pazarlama kısımlarında iş gücü ve zaman tasarrufu gerçekleştirilirken, üretilen orman emvalinin takip ve kontrolünde de hassasiyet sağlanarak, stok takibi ve orman koruma konusunda önemli avantaj sağlanmış olacaktır. – Artvin Orman Bölge Müdürlüğü